AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin tavanında yılan görmek

Kahve falında evin tavanında yılan görmek

Kahve falında evin tavanında yılan görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin tavanında yılan gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunların dikkatle ele alınması gerekebilir.

Kahve falında evin tavanında yılan görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek rahat bir hayat yaşayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine alamet eder.

Kahve falında evin tavanını siyah görmek hayırlı haberler alınacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evin tavanını süslemek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işarettir.

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek deniz aşırı işler yapılacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında evin tavanına çıkmak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir