AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin penceresinin yıkıldığını görmek

Kahve falında evin penceresinin yıkıldığını görmek

Kahve falında evin penceresinin yıkıldığını görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin penceresinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Kahve falında evin penceresinin yıkıldığını görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, arzuların yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin penceresinin yıkıldığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek borçlarının biteceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında evin penceresini kapatmak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, ondan şifa göreceğine işarettir.

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin penceresinden atlamak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, bunalıma gireceğine delalet eder.

Kahve falında evin penceresinden çıkmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir