AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin pencerelerini açık görmek

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, planların aksayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında evin pencerelerini açık gördüyseniz:

  • Bir ilişki belli konularda ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işarettir.

Kahve falında açık pencereden bakmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereleri açık görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık kapı pencere görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereyi açık görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık pencere kapatmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında pencere açık görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir