AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin pencerelerini kapatmak

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kısmetinizin açılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Kahve falında evin penceresini kapatmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden kabeyi görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık pencere kapatmak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereleri kapatmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında pencere açıp kapatmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir