AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin penceresinden çıkmak

Kahve falında evin penceresinden çıkmak

Kahve falında evin penceresinden çıkmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin penceresinden çıkmak gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında evin penceresinden çıkmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalettir.

Kahve falında pencereden çıkmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında pencerenin dışına çıkmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına inanılır.

Kahve falında küçük pencereden çıkmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar pencereden çıkmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, atılan adımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin penceresini kapatmak bereketli ve hayırlı olacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir