AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, hep dinç ve genç kalacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Detaylara odaklanmak yerine, ilk etapta yapacağınız başlangıcı netleştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine tabir olunur.

Kahve falında pencere kırılması görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında pencere camının kırıldığını görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere kırıldığını görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış pencere camı görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerenin kırıldığını görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine yorulur.

Kahve falında kırılmış pencere görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir