AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin penceresinin yıkıldığını görmek

Kahve falında evinin penceresinin yıkıldığını görmek

Kahve falında evinin penceresinin yıkıldığını görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında evinin penceresinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bir kadınsanız beklemediğiniz bir çekicilik kazanabilirsiniz.

Kahve falında evinin penceresinin yıkıldığını görmek endişelerin biteceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında evin penceresinin yıkıldığını görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin penceresini görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, doğru kararların alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin penceresinden deniz görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin penceresinin olmadığını görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evine pencereden girmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir