AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin penceresini kapatmak

Kahve falında evin penceresini kapatmak

Kahve falında evin penceresini kapatmak makbul olan mallara kavuşacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, aşının da çoğalacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin penceresini kapatmak gördüyseniz:

  • Paranızı size getirisi olacak şekilde harcamalı veya değerlendirmelisiniz.

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hayatını yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında evin penceresini kapatmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kişinin her türlü zenginliğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereyi kapattığını görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işarettir.

Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, yeni işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden kabeyi görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında pencereleri kapatmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına inanılır.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, rahatın yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında pencere kapatmak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir