AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin penceresinden atlamak

Kahve falında evin penceresinden atlamak

Kahve falında evin penceresinden atlamak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, herkesten ileriye gideceğine, heveslerinin biteceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında evin penceresinden atlamak gördüyseniz:

  • Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

Kahve falında evin penceresinden atlamak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden dışarı atlamak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereden atlamak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında birinin pencereden atladığını görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden içeri atlamak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, neşenin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden atladığını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına işaret eder.

Kahve falında evin pencerelerini değiştirmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir