AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin penceresi görmek

Kahve falında evin penceresi görmek

Kahve falında evin penceresi görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, elindekileri de kaptıracağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin penceresi gördüyseniz:

  • Gereksi gösteriş için büyük harcamalar yapabilirler.

Kahve falında evin penceresi görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin penceresinden atlamak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında evin penceresinden deniz görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında evin penceresinin yıkıldığını görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet eder.

Kahve falında evin penceresinin olmadığını görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin penceresinden bakmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine işarettir.

Kahve falında evinin penceresinin yıkıldığını görmek kısmetinizin açılacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir