AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin penceresini görmek

Kahve falında evin penceresini görmek

Kahve falında evin penceresini görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin penceresini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında evin penceresi görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin penceresinin yıkıldığını görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına inanılır.

Kahve falında evin penceresinden çıkmak çok büyük kazanç elde edeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında evin penceresinin olmadığını görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında evin penceresini görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, ticaretin önünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında evin penceresini kapatmak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir