AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak

Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak

Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, düşman malından yemeye, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına delalettir.

Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde kişilerle ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı inanılır.

Kahve falında pencereden atlamaya çalışmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak hem hayatının kurtulacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında pencereyi kapatmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına alamet eder.

Kahve falında pencere açıp kapatmak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden kabeyi görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir