AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden kabeyi görmek

Kahve falında pencereden kabeyi görmek

Kahve falında pencereden kabeyi görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden kabeyi gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Kahve falında pencere kapatmak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere açıp kapatmak maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereleri kapatmak dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereyi kapatmak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin penceresini kapatmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereyi kapattığını görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına işarettir.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir