AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık pencereleri kapatmak

Kahve falında açık pencereleri kapatmak

Kahve falında açık pencereleri kapatmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sorunlarını bitireceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, tartışmaların sona ereceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine işaret eder.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, başarıya ve zafere doymayacağına işaret eder.

Kahve falında açık pencere kapatmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereleri açık görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında pencerenin açık olduğunu görmek insanların yolunu aydınlatacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında pencereyi açık görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık pencereden bakmak esenlik bulup, hafifleyeceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir