AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık pencere kapatmak

Kahve falında açık pencere kapatmak

Kahve falında açık pencere kapatmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, kendini her konuda geliştireceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında açık pencere kapatmak gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Kahve falında açık pencere kapatmak büyük bir tartışma yaşayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine alamet eder.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işarettir.

Kahve falında pencere açık görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında açık pencereden bakmak eşinden yana huzurlu olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında pencerenin açık olduğunu görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında açık kapı pencere görmek icat yapacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında pencereleri açık görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir