AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereleri kapatmak

Kahve falında pencereleri kapatmak

Kahve falında pencereleri kapatmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına alamet eder.

Kahve falında pencereleri kapatmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında pencere açıp kapatmak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin penceresini kapatmak yaptığı hataları düzelteceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işarettir.

Kahve falında pencereyi kapatmak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencere kapatmak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında pencereleri kapatmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına alamet eder.

Kahve falında açık pencere kapatmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir