AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere açıp kapatmak

Kahve falında pencere açıp kapatmak

Kahve falında pencere açıp kapatmak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında pencere açıp kapatmak gördüyseniz:

  • Evinizin veya ailenizden birinin sağlıklı yapısını ilgilendiren konular veya sağlık konuları ön plana çıkabilir.

Kahve falında pencere açıp kapatmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere açıp kapamak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında açılan pencere görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kabrin açıldığını görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, çekilen hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışık açıp kapatmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate alamet eder.

Kahve falında pencereden kabeyi görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir