AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin pencerelerini değiştirmek

Kahve falında evin pencerelerini değiştirmek

Kahve falında evin pencerelerini değiştirmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında evin pencerelerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Kahve falında evin pencerelerini değiştirmek beklentilerine ulaşacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında pencere değiştirmek çok kötü günler yaşayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında pencereleri değiştirmek zengin için yoksulluğa, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin penceresinin yıkıldığını görmek küs kimselerin barışacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında evin penceresinden çıkmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek namaz kılacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında evin penceresinden bakmak afiyette olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir