AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin penceresinden bakmak

Kahve falında evin penceresinden bakmak

Kahve falında evin penceresinden bakmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, geleceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin penceresinden bakmak gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Kahve falında evin penceresinden bakmak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında pencere bakmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak hoşluk içinde olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereye bakmak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden denize bakmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında yüksek pencereden bakmak saygınlığını yitireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir