AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereleri değiştirmek

Kahve falında pencereleri değiştirmek

Kahve falında pencereleri değiştirmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, rahat yaşayacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereleri değiştirmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Kahve falında pencereleri değiştirmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin pencerelerini değiştirmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere değiştirmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine alamet eder.

Kahve falında pencere bakmak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Kahve falında pencere önünde oturmak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereleri kapatmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına işarettir.

Kahve falında pencereden yağmuru izlemek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, mutlu olacağınıza delalet eder.

Kahve falında pencereleri yıkamak bir birlikteliğin sona ereceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir