AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere değiştirmek

Kahve falında pencere değiştirmek

Kahve falında pencere değiştirmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok kötü hissedileceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında pencere değiştirmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren düzenlemeler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında evin pencerelerini değiştirmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında pencereleri değiştirmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında pencere değiştirmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereyi kapattığını görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında pencereye cam takmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında camsız pencere görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine inanılır.

Kahve falında pencereden baktığını görmek insanları hak yoluna çağıracağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere kapadığını görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir