AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık kapı pencere görmek

Kahve falında açık kapı pencere görmek

Kahve falında açık kapı pencere görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, yeni işlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sevdiğini söyleyeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık kapı pencere gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında açık kapı pencere görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere açık görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret eder.

Kahve falında pencereleri açık görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında pencerenin açık olduğunu görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında açık pencere kapatmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir