AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık pencereyi kapatmak

Kahve falında açık pencereyi kapatmak

Kahve falında açık pencereyi kapatmak çok başarılı olacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, güllük gülistanlık olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak uygulamaya geçmeyi geciktirebilir.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak bir sebeple sorun yaşayacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine işaret eder.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık pencere kapatmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına inanılır.

Kahve falında penceresi açık ev görmek başarıların çoğalacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında açık pencereden bakmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereyi açık görmek keyifli günler geçireceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında pencere açık görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, aradığı çareleri bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir