AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereyi açık görmek

Kahve falında pencereyi açık görmek

Kahve falında pencereyi açık görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iflas edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret eder.

Kahve falında pencereyi açık gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine inanılır.

Kahve falında pencereleri açık görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında açık pencere kapatmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına tabir olunur.

Kahve falında açık pencereden bakmak dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında penceresi açık ev görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında pencereyi açık görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık kapı pencere görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir