AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere açık görmek

Kahve falında pencere açık görmek

Kahve falında pencere açık görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dualarına karşılık alacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere açık gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında açık kapı pencere görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, makamının artacağına delalet eder.

Kahve falında pencerenin açık olduğunu görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, yeni bir yol tutulacağına delalettir.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık pencereden bakmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereyi açık görmek zor bir döneme gireceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık pencere kapatmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işarettir.

Kahve falında penceresi açık ev görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çok sayıda borca gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir