AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereleri açık görmek

Kahve falında pencereleri açık görmek

Kahve falında pencereleri açık görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereleri açık gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında açık kapı pencere görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereleri açık görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereyi açık görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında açık pencereden bakmak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencerenin açık olduğunu görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık pencere kapatmak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında penceresi açık ev görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir