AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık pencereden bakmak

Kahve falında açık pencereden bakmak

Kahve falında açık pencereden bakmak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında açık pencereden bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etme alanında ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında açık pencereden bakmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, rızkın genişlemesine alamet etmektedir.

Kahve falında pencere açık görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına alamet eder.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında açık pencere kapatmak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereyi açık görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencerenin açık olduğunu görmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir