AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin merdivenlerini çıkmak

Kahve falında evin merdivenlerini çıkmak

Kahve falında evin merdivenlerini çıkmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, meşakkate düşeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin merdivenlerini çıkmak gördüyseniz:

  • Kendi çıkarınız için değişiklikleri kabul etmek zorundasınız.

Kahve falında evin merdivenlerinden çıkmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin merdivenlerini çıkmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında evin merdiveninden çıkmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında evin merdivenini çıkmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine yorulur.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiveni zor çıkmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında merdivene inip çıkmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir