AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta merdivenle çıkmak

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Kahve falında tahta merdiven çıkmak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta merdivenden çıkmak hayatının güllük gülistanlık olacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak atılan adımların zarar getireceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta merdiven görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta merdiven taşımak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahtadan merdiven görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir