AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiveni zor çıkmak

Kahve falında merdiveni zor çıkmak

Kahve falında merdiveni zor çıkmak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiveni zor çıkmak gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında zorlu merdiven çıkmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden zor çıkmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden zor çıkmak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdiveni zor çıkmak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında merdivenleri zor çıkmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, emeklerinin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden zor inmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında zorlu yokuş çıkmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında yokuşu zor çıkmak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir