AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin merdiveninden çıkmak

Kahve falında evin merdiveninden çıkmak

Kahve falında evin merdiveninden çıkmak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Kahve falında evin merdiveninden çıkmak gördüyseniz:

  • Dikkate almanızda fayda var, daha parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında evin merdivenlerinden çıkmak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin merdivenini çıkmak istediği projeleri yapamayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine inanılır.

Kahve falında evin merdiveninden çıkmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında evin merdivenlerini çıkmak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında kırık merdivenden çıkmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla merdiven çıkmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında anneyle merdiven çıkmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi merdiven çıkmak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir