AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivene inip çıkmak

Kahve falında merdivene inip çıkmak

Kahve falında merdivene inip çıkmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, çok önemli noktalara geleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, geniş bir ev satın alacağına yorulur.

Kahve falında merdivene inip çıkmak gördüyseniz:

  • Kendi kişiliğinizden taviz vermemelisiniz.

Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden inip çıkmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına inanılır.

Kahve falında merdivene inip çıkmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven inip çıkmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden inip çıkmak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında merdiven inip çıktığını görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden inip çıktığını görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir