AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenleri inip çıkmak

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

Kahve falında merdivenlerden inip çıkmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında merdiven inip çıkmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inip çıkmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında merdivene inip çıkmak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hayır dualarına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında merdiven inip çıktığını görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında merdivenden inip çıktığını görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir