AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin merdivenlerinden çıkmak

Kahve falında evin merdivenlerinden çıkmak

Kahve falında evin merdivenlerinden çıkmak üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, makamının yükseleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret eder.

Kahve falında evin merdivenlerinden çıkmak gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyin.

Kahve falında evin merdiveninden çıkmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evin merdivenlerini çıkmak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin merdivenini çıkmak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin merdivenlerinden çıkmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına inanılır.

Kahve falında zorlu merdiven çıkmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında taş merdiven çıkmak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir