AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak gelirinin azalacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, durulacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler çeşitli planlarınız, ilişkileriniz veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sorunlarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek merdiven çıkmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek merdivenden çıkmak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak de rahatının yerine geleceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir