AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş merdiven çıkmak

Kahve falında taş merdiven çıkmak

Kahve falında taş merdiven çıkmak attığı her adımı düşüneceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında taş merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar hayatınızın güzelleşmesini sağlayabilir.

Kahve falında taş merdiven çıkmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş merdivenden çıkmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli merdiven çıkmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında arabayla merdiven çıkmak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında merdiven çıkmak ve düşmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dar merdiven çıkmak hırpalanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında merdivenleri uçarak çıkmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle merdiven çıkmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir