AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorlu merdiven çıkmak

Kahve falında zorlu merdiven çıkmak

Kahve falında zorlu merdiven çıkmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, neredeyse kahrolacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında zorlu merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Kuraldışı aşk ilişkilerine girmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında merdivenlerden zor çıkmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalettir.

Kahve falında merdivenden zor çıkmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenleri zor çıkmak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında merdiveni zor çıkmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, huzurlu günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zorlu merdiven çıkmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden zor inmek iftiraya maruz kalınacağına, markasını duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında yokuşu zor çıkmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zorlu yokuş çıkmak doğru adımlar atacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir