AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak gördüyseniz:

  • Yaşanan stres veya baskılara rağmen sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında merdiven basamakları çıkmak karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven basamaklarını çıkmak birçok iş teklifi alınacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven basamağı çıkmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına inanılır.

Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven basamağı inmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven basamağında oturmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven basamaklarından inmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir