AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendi hızında ilerlesin.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak mutluluktan havalara uçulacağına, parasal durumun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında merdiven yukarı çıkmak dünya malına doymak bilmeyeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yürüyen merdivenle yukarı çıkmak mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenlerden yukarı çıkmak işlerin çok büyümeyeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak rızkının azalacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir