AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı merdivenden çıkmak

Kahve falında karlı merdivenden çıkmak

Kahve falında karlı merdivenden çıkmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Kahve falında karlı merdiven çıkmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında karlı merdivenden çıkmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivende kar görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı merdiven görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı merdiven inmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak masumluğunu ispat edeceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle merdiven çıkmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir