AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin merdiveninden inmek

Kahve falında evin merdiveninden inmek

Kahve falında evin merdiveninden inmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin merdiveninden inmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı olayları çabuk algılayıp hızla kontrolü ele geçirebilirsiniz.

Kahve falında bir evin merdiveninden inmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin merdiveninden inmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kalp kırmayacağına işaret eder.

Kahve falında gülerek merdiven inmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında merdivenlerden uçarak inmek parasız kalacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar merdiven inmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında mermer merdivenden inmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik merdiven inmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden atlayarak inmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir