AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik merdiven inmek

Kahve falında dik merdiven inmek

Kahve falında dik merdiven inmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, makamının yükseleceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik merdiven inmek gördüyseniz:

  • Siz dinginliği sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek işlerin büyüyeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında dik merdivenden inmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine inanılır.

Kahve falında dik merdiven inmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dik yamaçtan inmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik tepeden inmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir