AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar merdiven inmek

Kahve falında dar merdiven inmek

Kahve falında dar merdiven inmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dar merdiven inmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya kişisel planlarınızı ilgilendiren hangi konuları geliştirmek istiyorsanız, şimdi başlamanız etkileyici sonuçlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında dar merdivenden inmek parasını ve malını kaybedeceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dar bir merdivenden inmek takdir edileceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar merdiven inmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar merdiven çıkmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar merdiven görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında dar ve dik merdiven görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir