AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülerek merdiven inmek

Kahve falında gülerek merdiven inmek

Kahve falında gülerek merdiven inmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, mülkiyetinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülerek merdiven inmek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz ise fazla uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olabilir.

Kahve falında gülerek merdiven inmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, helal lokmalar yiyeceğine işarettir.

Kahve falında dar merdiven inmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bisikletle merdiven inmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenle aşağı inmek o işten ekmek yiyeceğine, yetkili bir göreve atanacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak merdivenden inmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden hızla inmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında merdivenle inmek giden birinin geri döneceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir