Kahve falında bir evin merdiveninden inmek

Kahve falında bir evin merdiveninden inmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, zorlukları aşacağına delalet eder.

Kahve falında bir evin merdiveninden inmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak veya isteklerinizi gerçekleştirmek için tüm kaynaklarınızı kullanmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında bir evin merdiveninden inmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin merdiveninden inmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına yorulur.

Kahve falında kırık merdivenden inmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden aşağı inmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek rızkının ve kazancının bol olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle merdivenden inmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden inmek mesleğinde geri plana düşeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenle inmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top