AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden atlayarak inmek

Kahve falında merdivenden atlayarak inmek

Kahve falında merdivenden atlayarak inmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden atlayarak inmek gördüyseniz:

  • Ne dilediğinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında merdivenden atlayarak inmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden aşağı inmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu merdivenden inmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Kahve falında merdiven basamağı inmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında merdiven koşarak inmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında yürüyen merdivenden inmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir