AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer merdivenden inmek

Kahve falında mermer merdivenden inmek

Kahve falında mermer merdivenden inmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, hasret giderileceğine delalet eder.

Kahve falında mermer merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Kahve falında mermer merdivenden inmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermerden merdiven görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında mermer merdiven silmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mermer merdiven görmek sevinçli haberler alınacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında mermer merdiven çıkmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında mermer merdiven görmek zorluklarının son bulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir