AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden uçarak inmek

Kahve falında merdivenlerden uçarak inmek

Kahve falında merdivenlerden uçarak inmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden uçarak inmek gördüyseniz:

  • Ortak kullanılan kaynaklar, eşyalar veya sahip olunan şeylerle ilgili konularda tecrübelerinizden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, saygınlığının da artacağına işarettir.

Kahve falında merdivenlerden uçarak inmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden uçarak inmek ilerleyemeyeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işarettir.

Kahve falında uçarak camiye inmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında uçarak yere inmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçarak aşağı inmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında uçarak denize inmek geçim sıkıntısı çekeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten uçarak inmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir