AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kilidini açmak

Kahve falında evin kilidini açmak

Kahve falında evin kilidini açmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hastalıklarının düzeleceğine, başarılarını arttıracağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yaşamına renk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin kilidini açmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında evin kilidini açmak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kilit açmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilidi açmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, kısmetin ve talihin açılacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapının kilidini açmak yeni bir araca sahip olunacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapi kilidi açmak hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında kapı kiliti açmak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir