AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapi kilidi açmak

Kahve falında kapi kilidi açmak

Kahve falında kapi kilidi açmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına işarettir.

Kahve falında kapi kilidi açmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında kapi kilidi açmak hayallerinin de yarım kalacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilitli kapı açmak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir kilit açmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilit açmak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının kilidini açmak karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtarla kilidi açmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilidini açmak para sıkıntısının olmayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir